fbpx
Україна, м.Яремче вул. Свободи 363/32
система онлайн-бронювання

Різдвяний фестиваль ROMANTIK WINTER FEST 2019

Цього року в Romantik Spa Hotel пройшов шостий Різдвяний фестиваль WINTER ROMANTIK FEST. Гості із усієї України приїхали в Карпати, щоб відсвяткувати Різдво в українських традиціях. На фестивалі Winter Romantik Fest були присутні зіркові гості Наталія Бучинська, Ольга Сумська та Віталій Борисюк, Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян і Тетяна Гончарова.

В програмі фестивалю було приготування куті за рецептами із різних куточків України, розважальна програма для дітей, розмальовування різдвяного пряника, конкурс на найкращу вишиванку, аукціон “Врятуймо скарби разом”, майстер-клас гуцульського танцю аркан, а також концертна програма.

 

Приготування куті

 

На Свят вечір зірки разом із гостями готелю готували кутю за рецептами з різних частин України.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк готували за рецептом Придніпров’я (центральної України). Вони приготували “п’яну кутю” – додали до різдвяної страви вино.

Переглянути цей допис в Instagram

Зі святом Маланки,друзі,вітаємо вас з @vitaliyborysyuk ✋🏻🥰Смачної куті всім !Мій власний рецепт☝🏻:до звареної пшениці(або рису чи навіть перловки)додаю зварений(15хв. з цукром)і перетертий мак,три сорти родзинок і сушену вишню без кісточок(щоб була барвиста),кураги(всі сухофрукти запарити окропом на 15хв,окремо запарити два сорти горіхів:волоські і фундук,подрібнити і все додати до куті,меду і рідину від сухофруктів,потім головний секретний інгредієнт-2ст.ложки КОН‘ЯКУ 5*,не більше!Аромат казковий!😋🍚🎄Смачного!✋🏻А як ви готуєте кутю?Діліться рецептами!🤗🎉🎉🎉 Фото- @rostickdesign. Оксамитова сукня- @yuliya_magdych Ой, господар, господаречку, Пусти в хату Меланочку, Меланочка чисто ходить, Нічого в хаті не пошкодить. Як пошкодить, то помиє, Їсти зварить та й накриє. Добрий вечір!

Допис, поширений Ольга Сумская (@olgasumska)

Руслан Сенічкін родом з Дніпра, тому готував за рецептом південної України. До куті додав шоколад та мигдаль.

https://www.instagram.com/p/BsTjl8yAzaE/

Людмила Барбір готувала кутю Карпатського регіону, оскільки вона народилася в Чернівцях. Її секретні інгредієнти – лісові ягоди (суниці, ожина, малина).

Тетяна Гончарова готувала за рецептами Слобожанщини. Телеведуча з Луганська, тому добре знає рецепти східної України. Вона приготувала кутю не традиційно з пшениці, а з пшона.

Наталія Бучинська приготувала кутю за рецептами Поділля, оскільки вона родом з Тернополя. Її секретним інгредієнтом є халва.

А засновник фестивалю, Іван Гаврон, готував кутю за рецептами Полісся. До своєї куті від додав багато лісових та грецьких горіхів.

 

Програма для дітей

 

Для дітей було теж багато цікавого. Діти співали колядки,  брали участь у конкурсах та майстер-класах. Часу нудьгувати не було.

 

Розмальовування різдвяного пряника

 

Під час фестивалю діти розмальовували різдвяний пряник. Кожен охочий міг розмалювати пряничні будиночки на свій смак.

 

Конкурс на найкращу вишиванку

 

Щороку на фестивалі ми проводимо конкурс на найкращу вишиванку серед гостей Romantik Spa Hotel. І цього року були вибрані переможці. Вони отримали в подарунок сертифікат на безплатний вікенд в Romantik Spa Hotel та подарунковий ящик пива “Панське”.

Аукціон “Врятуймо скарби разом”

 

Традиційно був проведений аукціон “Врятуймо скарби разом”. Було продано 4 копії ікон XVIII століття. На аукціоні було зібрано 42 000 грн. Ці гроші підуть на реставрацію ікон Івано-Франківського краєзнавчого музею.

Майстер-клас гуцульського танцю АРКАН

 

На фестивалі Winter Romantik Fest було проведено майстер клас гуцульського чоловічого танцю – аркан. Гостей свята вчили танцю рекордсмени України. Танцювальний колектив “Гомін Карпат” нещодавно зробив рекорд – вони протанцювали аркан без перерви більше години, а саме 65 хвилин.

Колядки

 

Зірки колядували разом із гостями, а також співали свої авторські пісні.  Під час пісні співачки Наталії Бучинської “Україна” був розгорнутий синьо-жовтий прапор і діти танцювали під ним.